Gombaszög zárónapján is koncertek a nagyszínpadon

Gombaszög zárónapján is koncertek a nagyszínpadon

Utolsó napjához érkezett a 2016-os Gombaszögi Nyári Tábor. Hétfőn indulnak vissza a partibuszok eredeti kiindulópontjukba, ám vasárnap is érdekes programpontok vártak a táborozókra.

Este az EastWing Group, Korpás Éva és zenekara, a Budapest Bár, valamint a Kistehén zenekar léptek fel a tábor nagyszínpadán. A csapatjátékok eredményhirdetésére az esti koncertek közben kerül sor. A csapatok ma az utolsó versenyszámban, az iszapbirkózásban mérték össze erejüket, az egész hetes összesített eredmények alapján pedig kiderül, ki viszi idén haza a Vándorgombát.

A Fiatal Építészek Fóruma Építészeti Pecha Kucha címmel tartott előadást a PajtaSzínházban, ahol délelőtt ökomenikus istentiszteletre került sor Böjte Csaba atya közreműködésével.

10A Közbeszéd sátrában Durica Katarina mutatta be legújabb könyvét, amely a Szlovákul szeretni címet viseli. A somorjai származású írónővel Sánta Szilárd beszélgetett.

A rendezvény hagyományaihoz hűen a táborozók és a szervezők együtt állították fel a gombaszögi völgybe visszatért tábor kopjafáját, amelyet idén is Nagyferenc Katalin faragott ki.

További információk a Gombaszögi Nyári Tábor honlapján vagy hivatalos Facebook-oldalán találhatóak.

  • GNYT

Portálunk idén is a Gombaszögi Nyári Tábor médiapartnere.Hagyj üzenetet