„Pislákoló mécses”-szavalóverseny

„Pislákoló mécses”-szavalóverseny

A Gábriel Polgári Társulás „Pislákoló mécses” címmel szavalóversenyt rendez.

Nevezni a hazai és az egyetemes magyarság papköltőinek verseivel, valamint a magyar és a világirodalom istenes verseivel, prózáival lehet az alábbi kategóriákban:
I. kategória – alapiskola 1-3. osztálya
II. kategória – alapiskola 4-5. osztálya
III. kategória – alapiskola 6-7. osztálya
IV. kategória – alapiskola 8-9. osztálya
V. kategória – középiskola

Kérjük a tanárokat, buzdítsák diákjaikat, hogy vegyenek részt ezen versenyünkön és segítség őket az előadott mű választásában, valamint a versenyre való felkészülésükben. Minden verset vagy prózát mondani szerető diák jelentkezését szeretettel várjuk.

Jelentkezési határidő: 2016. november 10.

A nevezés a jelentkezési lapon keresztül történik, melyet a társulás címére (Gábriel Polgári Társulás, Nám. priateľstva 2164/4, 929 01 Dunajská Streda, E-mail: ajpek@real-net.sk) kell eljuttatni.
A jelentkezési lapon ne felejtsék feltüntetni a versenyző nevét, a kategória megjelölésével, a felkészítő/kísérő nevét, címét, egyéb elérhetőségét. A jelentkezési lapon továbbá kérjük feltűntetni a vers/próza szerzőjét és a mű pontos címét, ill., hogy versről, vagy prózáról van-e szó.
A  gálaműsorral egybekötött döntőre 2016. december 3-án kerül sor Komáromban. A döntőre a jelentkezők meghívót kapnak, mely tartalmazza majd a rendezvény részletes programját.



Hagyj üzenetet