Indul a Felvidéki Labdarúgó-bajnokság hatodik évada

Indul a Felvidéki Labdarúgó-bajnokság hatodik évada

Ahogy öt éve minden tavasszal, idén is rajthoz állnak Felvidék-szerte az amatőr futballcsapatok, hogy eljussanak a nyári országos döntőig, ahol elhódíthatják a Felvidék Bajnoka címet. Nevezni május 15-ig (kedd 23:59) lehet, ami után indulhatnak is a küzdelmek az összes régióban.

A Felvidéki Labdarúgó-bajnokság immáron hagyományosan minden tavasszal összehozza Felvidék futballszerető közönségének apraja-nagyját. A jól ismert, sokak által várt bajnokság természetesen idén is hamarosan zakatolni kezd a magyarlakta vidékeken. A felvidéki amatőr futballcsapatok május 15-e, kedd 23:59-ig jelentkezhetnek be az FLB 2018-as küzdelmeibe. A jelentkezésnek két lehetséges módja van. Vagy írásban a felvidekifoci@gmail.com címen, vagy szóban a Via Nova régiós elnököknél. A szóbeli jelentkezést később a nevezési lappal írásban is szükséges megerősíteni. Ezután pedig már indulhatnak is az alapszakasz mérkőzései. Ezeket június végéig kell lebonyolítani, hogy a július 6-7-e hétvégéjén a Martosi Szabadegyetem égisze alatt, összemérjék tudásukat Felvidék legjobb csapatai.

Jelentkezési feltételek:

– Legkevesebb 8, legfeljebb 15 fős listával való nevezés, melyből legalább 3 fő Via Nova-tag kell, hogy legyen. Amennyiben az adott településen nincs Via Nova alapszervezet, úgy ettől el lehet tekinteni.

– A csapatoknak az adott település magyar nevét kell viselniük.

– Lehetséges egy településről kettő vagy több csapatot is regisztrálni, azonban mindegyikben benne kell lenni a helységnévnek, és az alnév valamely városrész megnevezése kell legyen. (pl. Dunaszerdahely, Dunaszerdahely – Nemesszeg)

– A nevezés 25+25 euró csapatonként, melyből 25 euró kaucióként szolgál és visszakapják a csapatok az alapszakasz végeztével, a fennmaradó 25 euró a megfelelő körülmények biztosítására és szervezési költségekre fordítódik.

Nagyságrendileg 40-45 csapat kapcsolódik be a küzdelmekbe Bodrogköz és Ung-vidék, Bódva-völgye, Kelet-Gömör, Nyugat-Gömör, Nógrád, Ipoly-mente, Garam-völgye, Zoboralja, Nyitra- és Zsitva-völgye, Duna-mente, Csallóköz és Mátyusföld régiókból. A régiók külön-külön bonyolítják le az alapszakasz mérkőzéseit, ahol eldől, hogy melyik gárda képviselheti az adott térséget a döntőben. A küzdelmek nyugati felelőse Farkas Attila, míg a keletieké Sirgely Mátyás.

Csatolmányban megtalálható a részletes versenykiírás és versenyszabályzat, illetve a nevezési lap.

Hajrá Felvidék!

-vianova-



Hagyj üzenetet