Nyári mozi a csillagok alatt – ha csütörtök, akkor szabadtéri filmnézés

Nyári mozi a csillagok alatt – ha csütörtök, akkor szabadtéri filmnézés

A rozsnyói csillagvizsgáló programjában idén is szerepel a közkedvelt nyári mozi. A szabadtéri vetítések megismételhetetlen hangulatot és élményt kínálnak a mozgófilm rajongóinak. Mivel a program helyszíne a csillagvizsgáló, adott az egyedülálló lehetőség, hogy egyrészt csodáljuk a filmcsillagokat a vásznon, ugyanakkor szakember kíséretében megfigyeljük a csillagokat az éjszakai égbolton.

A csillagmozit a rozsnyói Gömöri Művelődési Központ, Kassa megye kulturális intézménye szervezi. A vetítések sötétedés után kezdődnek, júliusban 21.00 órakor, augusztusban pedig 20:30-kor. Elég hozni egy takarót, szúnyogirtót és belemerülni a kedvenc filmünkbe a csillagok alatt.

„Már hagyományosan minden júliusi és augusztusi csütörtökön élvezhetik a látogatók a filmújdonságokat és a bevált mozisikereket. Széles a kínálat, és reméljük, hogy a nézők kellemes élményekkel távoznak majd. A program összeállításával igyekszünk megszólítani a látogatók teljes körét,“ tájékoztatta portálunkat Anežka Kleinová igazgatóhelyettes, majd elárulta: „július 9-én elsőként a Rocketman című musicalt mutatjuk be, amiben megismerjük a zenei legenda, Elton John élettörténetét. A vakációzó gyerekeknek és szüleiknek július 16-án a Dolittle című családi kalandfilmmel készülünk. A Vlastníci című cseh vígjáték július 23-án szórakoztatja a közönséget, végül július 30-a egy kis feszültséget hoz a nyári moziba A láthatatlan ember című misztikus filmmel.”

A nyári mozi szervezői megerősítették, hogy a rendezvényt az aktuális járványügyi előírásokkal összhangban szervezik meg, és a nézők számára biztonságos környezetet alakítanak ki. Bár szabadtéri programról van szó, arra kérnek minden látogatót, tartsák tiszteletben a járványellenes rendeleteket. A belépődíj 2 € (kulturális utalványt is elfogadnak).

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet