Vidd haza a kalandot! Bemutatkozik az S&A Design

Vidd haza a kalandot! Bemutatkozik az S&A Design

A festői Szádelői-völgy tövében él és alkot Kádár Attila és a Budapestről származó Tasnádi Szandra, akik tavaly szuvenírkészítő vállalkozást hoztak létre. Lakóhelyük és környéke kedvelt turista célpont, és ők azt szeretnék, hogy a látogatók ajándéktárgyaik közvetítésével magukkal vigyék a természet, a túrázás élményét, a kaland emlékét.

 

Családi vállalkozásunkat, az S&A Design-t 2020-ban alapítottuk. Kézműves és kézzel készített szuveníreket, ajándéktárgyakat készítünk a Szádelői-szurdokvölgy lábánál. A természet és a népi hagyományok, kultúra szeretete és tisztelete jellemez minket, és ez adott alapot vállalkozásunknak – mesélik weboldalukon. Imádunk Szádelőben élni, túrázni, alkotni. A természet közelségéből feltöltődünk ugyanúgy, ahogy más ide látogató turista. Bár nekünk mindig itt van a völgy, szeretnénk, ha az ide látogató szívvel-lélekkel készített ajándéktárgyainkkal hazavihetné, feleleveníthené a túrázás emlékét, akárhányszor csak rájuk pillant otthonában. E gondolat mentén született meg mottónk, a „take home the adventure”, vagyis „vidd haza a kalandot!”

Állandó termékkínálatukban főként a csodálatos Szádelői-völgyet ábrázoló ajándéktárgyak találhatók, zömmel gravírozott, égetett fa tárgyak, festmények, domborművek, szobrok, kerámia ékszerek és egyéb kerámia tárgyak.

A webshopban emellett megtalálhatók a saját, egyedi grafikáikkal szublimált tárgyak és túrakellékek, amik teljesebbé tehetik a túra élményt. A kerámia bögrékre a völgyet és a környező látnivalókat ábrázoló grafikák kerülnek.

Vannak szezonális termékeik is, ezek legfőképpen a karácsony, húsvét, Valentin-nap, halloween témaköréhez kapcsolódnak. Szandra és Attila egyedi elképzelés, saját grafika vagy fénykép alapján is vállalja ajándéktárgyak készítését.

  • Rozsnyó-vidék/S&A Design


Hagyj üzenetet