Felvidéki Magyar Pedagógus Díj – felhívás

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége (SZMPSZ) 2022. április 23-24-én tervezi megrendezni Rozsnyón a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXVII. Országos Találkozóját. A pedagógustalálkozón idén is átadják a Felvidéki Magyar Pedagógus Díjat, melyre március 4-ig várják a jelöléseket. 

A kitüntető cím azoknak a pedagógusoknak, intézményvezetőknek vagy pedagógusközösségeknek ítélhető oda, akik, amelyek munkájuk során jelentős nevelői-oktatói eredményeket értek el, sikeresen alkalmaztak célravezető pedagógiai módszereket az oktatásban, a tehetséggondozásban vagy a nevelés területén, akik pedagógiai-közéleti tevékenységükkel példaként szolgálnak környezetük számára, akik szlovákiai magyar nemzeti közösségünk értékeinek gyarapításán fáradoznak, és az SZMPSZ munkáját támogatják.

A díjra javaslatot tehetnek magánszemélyek és közösségek – olvasható a szövetség felhívásában. Az elismerés odaítéléséről az SZMPSZ Országos Elnöksége dönt. A pedagógusszövetség kéri a tagjait, alapszervezeteit és területi választmányait, hogy javaslataikat 2022. március 4-ig elektronikus levélben pdf formátumban juttassák el az elnok.szmpsz@gmail.com címre.

[gview file=”https://wp-rozsnyovidek.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2022/01/28191557/FMPD_nevezesi_lap_2022.docx”]

Felhívás: Március 4-ig várják a jelöléseket a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Díjaira

  • Rozsnyó-vidék, forrás: SZMPSZ, fotó: Rozsnyó-vidék archívum

Related Posts

Csütörtökön zárva lesz a városi hivatal
Szeptember 13-án kezdődik a háromnapos Rozsnyói Vásár
Július a Rozsnyói Bányászati Múzeumban