Dolgozz 2022 nyarán a betléri kastélyban, mint idegenvezető vagy teremőr!

Dolgozz 2022 nyarán a betléri kastélyban, mint idegenvezető vagy teremőr!

A Betléri Múzeum ismét idegenvezetőket és teremőröket keres a nyári szezonra. A 18 év feletti érdeklődők március 15-ig jelenthezhetnek a nyári brigádmunkára. 

Az idegenvezető kedves, kommunikatív ember, aki szeret emberekkel dolgozni, és a szlovák nyelven kívül legalább még egy nyelven (magyar, angol, német) beszél. Hobbija a történelem vagy a művészettörténet, de ismeri a helyi viszonyokat is, és mindig szívesen ad nagyszerű tippeket a látogatóknak egy gömöri kiránduláshoz. Rugalmas, mivel hétvégén is dolgozik, és nem okoz neki gondot nagyobb csoport előtt beszélni – olvasható a múzeum közösségi oldalán.
A teremőr a kastély kiállító helyiségeiről gondoskodik. Felelősségteljes és következetes ember, aki nem csak a gyűjtemények, hanem a turisták biztonságára is ügyel. A látogatókkal kedves, segítőkész, és ha érdeklődnek, képes néhány hasznos információval is gazdagítani a tárlatlátogatást. Munkaideje eltér a többi munkatársétól,  hiszen az utolsók között hagyja el a kastélyt, de ennek köszönhetően szinte naponta van lehetősége sok érdekes emberrel találkozni.
A fizetés (brutto) 646€ /hónap + pótlékok. A brigádmunka iránt érdeklődők önéletrajzát, motivációs levelét és kérvényét 2022. március 15-ig várják a judita.krajciova@snm.sk címre, vagy postán a SNM – Múzeum Betliar, Kaštieľna 6, 04921 Betliar címre.
  • pr-i, Rozsnyó-vidék, fotó: FB SzNM BM


Hagyj üzenetet