Nőnappal egybekötött évzárókat tartottak Csucsomban

Nőnappal egybekötött évzárókat tartottak Csucsomban

Csucsomban a CSEMADOK alapszervezet és a nyugdíjas szervezet által tartott közös évzárót nőnapi köszöntéssel kötötték egybe. Március 12-én Szőllős Sándor, a község polgármestere egy szál virággal köszöntötte a megjelent hölgyeket.

„Kedves Nők! Amikor ünnepi köszöntőmet kezdtem írni, bevallom, sokat töprengtem, hogy méltó mondatokba foglaljam az Önök iránt érzett tiszteletemet és szeretetemet. Tudatosítom, hogy a gondolatokat a „gyengébb nemről”, a nőkről, a költők már csodálatosan papírra vetették” – mondta Szőllős Sándor, majd hozzátette: „Kívánom, hogy ez a hála és tiszteletadás az év minden percében kísérje életüket még nagyon sok boldog évig. Mindannyijuknak sok-sok boldogságot, figyelmet, szeretetet, de mindenek előtt nagyon-nagyon jó egészséget kívánok!”

A rendezvényt mindkét szervezet járási képviselői is megtisztelték jelenlétükkel. Az évzárót Straka Klára a Petőfi 200 emlékév kapcsán és a szabadságharc 175. évfordulójára emlékező előadása tette ünnepélyesebbé, majd a szervezetek helyi vezetői megtartották évértékelőiket, valamint a pénztári beszámolók hangzottak el. A nőnapi ünnepséggel egybekötött találkozót a Sambed táncosainak latin-amerikai táncbemutatója színesítette.

  • PRO LE-TI


Hagyj üzenetet