Este 8-ig lesz nyitva a rozsnyói temető

Este 8-ig lesz nyitva a rozsnyói temető

A halottak napjára való tekintettel 2023. október 28. és november 2. között a városi köztemető reggel 7:00 órától este 20:00 óráig lesz nyitva – tájékoztatott honlapján Rozsnyó város. 

Mindenszentek és halottak napja: ingyenes parkolás a temető környékén

A temetők megnövekedett látogatottságával kapcsolatban Ing. Róbert Hanuštiak, a városi rendőrség parancsnoka felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy bár ebben az időszakban fokozott rendőri jelenlétet biztosítanak a temetők környékén, az emberek a leparkolt autókban ne hagyjanak látható helyen semmilyen értékes tárgyat, pl. retikült, pénztárcát, mobiltelefont vagy személyes iratokat, amik vonzhatnák az esetleges tolvajokat. Fontos az is, hogy rendesen be legyen zárva a jármű és minden ablaka, hogy megakadályozzák a mozgását és esetleges ellopását. A temetőben, a sírhelyek felkeresésekor is fokozottan ügyeljen mindenki a személyes tárgyaira, ne hagyja azokat őrizetlenül.

“Egyúttal a sofőröket fokozott körülekintésre és megértésre kérjük a parkolásnál” – tette hozzá a parancsnok. A problémamentes parkolás érdekében október 28-29-én és november 1-jén ingyenes parkolást biztosítanak a temető körüli valamennyi parkolóban, a Bányászok terén és a rozsnyói gimnázium udvarán is.

  • pr-i, Rozsnyó-vidék, fotó: www.roznava.sk


Hagyj üzenetet