Gombaszög 2024 – elindult a tavaszi jegyvásár!

Gombaszög 2024 – elindult a tavaszi jegyvásár!

Egészen április 30-ig kedvezményes áron szerezhetik be a fesztiválozók a Gombaszög 2024 hetijegyeket. Érdemes lecsapni a kedvezményes 89 eurós bérletekre, hiszen idén is több mint 500 programmal és számos zenei formáció koncertjével várnak mindenkit – tájékoztatták portálunkat a Gombaszögi Nyári Tábor szervezői.

Az eddig bejelentett fellépők a következők: Bródy János, Deák Bill Gyula, Dzsúdló, Carson Coma, Péterfy Bori & Love Band, Leander Kills, Aurevoir, Csaknekedkislány, Platon Karataev, Sisi, Mordái. A zenekarok sora pedig folyamatosan bővül.

A fesztiválra szóló belépőjegy NEM tartalmazza a sátorjegyet, így annak, aki a táborban szeretné tölteni az éjszakát, sátorjegyet is kell vásárolnia. Akinek már van jegye a fesztiválra, de még a lakhatáson nem gondolkodott, váltson mielőbb sátorjegyet, hogy a számára megfelelő kempingbe költözhessen, közel a barátaihoz!

Az Andrássy-kemping ugyan már betelt, de még mindig bőven van hely a Bebek- és a Coburg-kempingben. A Bebek-kemping elsősorban azok számára lehet ideális, akik nyugodt környezetben szeretnék kipihenni a reggelig tartó bulikat, hiszen három perc sétára található a rendezvény központjától. A Coburg-kemping pedig a Fekete-patak túloldalán, a Darázsréten, a történésektől pár lépésnyire terül el.

Mindenkit sok szerettettel várunk a nyár legnagyobb bulijára, Gombaszögre július 16-21. között – szól a szervezők meghívása. Kedvcsinálóként a Gombaszög 2023 – Official Aftermovie:

  • Rozsnyó-vidék/forrás, fotó: GNYT


Hagyj üzenetet