Meghosszabbították a Fölszállott a páva 2015 jelentkezési határidejét

A Fölszállott a páva 2015 televíziós tehetségkutató vetélkedő rendkívüli, gyermekeknek rendezett évadára a február 16-i jelentkezési határidőig összesen 467 produkció jelentkezett, ami közel 2200 gyermeket jelent. A verseny kiírói lehetővé kívánják tenni, hogy akik még nem véglegesítették regisztrációjukat, vagy csak most döntötték el, hogy jelentkeznek, azok még megtehessék. Ennek értelmében a jelentkezési határidőt 2015. február 22-e éjfélig meghosszabbítják.

Az MTVA és a Hagyományok Háza közös népzenei és néptáncos tehetségkutató vetélkedőjének harmadik évadára legtöbben az énekes szólista kategóriában regisztráltak, de szép számmal jelentkeztek néptáncegyüttesek, táncospárok és táncos szólisták is. A jelentkezések háromnegyede Magyarországról érkezett, a határon túli jelentkezők közül pedig a legtöbben, hetvenen Erdélyből adták le a nevezésüket.

Reagálva arra, hogy több egyesület, illetve szülő jelezte, hogy még nem véglegesítették regisztrációjukat, illetve azok számára, akik csak most döntötték el részvételi szándékukat: a jelentkezési határidőt február 22-re módosították. Éjfélig postán, e-mailen és online regisztrációval élhetnek a lehetőséggel azok, akik szeretnének egy felejthetetlen kalandban részt venni, azaz a Fölszállott a páva gyermekeknek szánt évadában szerepelni. Bővebb információk és jelentkezés: a Hagyományok Háza honlapján.

-rozsnyovidek.sk, forrás: www.hagyomanyokhaza.hu