Drázus filmklub: Happy, happy

Drázus filmklub: Happy, happy


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás és az Excalibur filmklub minden érdeklődőt vár a Drázus filmklub következő vetítésére. 2014. július 19-én, szombaton este 20.30-tól a rozsnyói Larsen bárban (Bányászok tere 2.) egy tragikomédiát kínálnak a filmrajongóknak. Belépő 2 €.

Happy, happy

(színes, feliratos norvég film, 2010, 88 perc)

rendező: Anne Sewitsky

szereplők: Agnes Kittelsen (Kaja), Joachim Rafaelsen (Eirik), Henrik Rafaelsen (Sigve), Maibritt Saerens (Elisabeth), Oskar Hernos Brandso (Theodor), Ram Shihab Ebedy (Noa), Heine Totland (Dirigenten)

Kaja és Eirik fiatal házasok mégis meglehetősen unalmas életet élnek egy civilizációtól távol eső házban. Nem csoda, hogy alaposan felforgatja az életüket, amikor új szomszédok költöznek a melléjük. Sigve és Elisabeth szinte a tökéletes ellentétjük, érdekesek és sikeresek. Kaja és Eirik egyszerre irigyli őket és áhítozik a barátságuk után. (port.hu)

happy

[box]Drázus filmklub – a jó mozi!

A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás tavaly nyáron indított új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a rozsnyói Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. Az Excalibur filmklubbal együttműködve többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből, a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.[/box]

 

sineklub julius

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk szlovák nyelven az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és a portálra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet