Ringató a Rákóczi Magyar Házban

Ringató a Rákóczi Magyar Házban


Esemény részletek


Októbertől Rozsnyón két helyen is várják a kisgyermekes családokat Ringató foglalkozásra. A Rákóczi Magyar Ház nagytermében minden csütörtökön Jóna Erika vezetésével zajlanak a játékos-zenés foglalkozások.

A következő foglalkozásra november 19-én kerül sor 16.30-tól 17.00 óráig. A foglalkozások ingyenesek. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

“November 17. a Koraszülöttek Világnapja, ezért a jövő héten az ünnepnapon, vagy az ahhoz legközelebb eső Ringató foglalkozásokon az ünnepnap szimbólumaival mi is szeretnénk a Ringatós közösség figyelmét és szeretetét kifejezni minden családnak, akik koraszülött babákkal, gyermekekkel élnek. Minél többen lilába öltözve apró zoknikat a magasba emelve énekeljünk együtt egy mindenki által jól ismert népdalt:

Cifra palota zöld az ablaka
Gyere ki te tubarózsa, vár a viola
Kicsi vagyok én, majd megnövök én,
Apámnál is anyámnál is nagyobb leszek én!

Tartsatok velünk, ünnepeljünk együtt!
Apró zoknit hozzatok, öltözzetek lilába !”

ringato magyar haz november

A foglalkozással kapcsolatos friss híreket, információkat a Facebook-on is megtalálják.

ringato foto

Ringató foglalkozások

Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – Kisgyermekkori zenei nevelés

A foglalkozásokon az óvodát megelőző korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülök, a kodályi elvek alapján. Szeretettel várunk a Ringatóra már néhány hónapos gyerekeket is és minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt, aki szívesen énekel, játszik együtt a kicsinyekkel, oldott, szeretetteli légkörben.

  • rozsnyovidek.sk


Hagyj üzenetet