Indul a csillagmozi: Rocketman

Indul a csillagmozi: Rocketman


Esemény részletek


A rozsnyói csillagvizsgáló programjában idén is szerepel a közkedvelt nyári mozi. A szabadtéri vetítések megismételhetetlen hangulatot és élményt kínálnak a mozgófilm rajongóinak. Mivel a program helyszíne a csillagvizsgáló, adott az egyedülálló lehetőség, hogy egyrészt megcsodáljuk a filmcsillagokat a vásznon, ugyanakkor szakember kíséretében megfigyeljük a csillagokat az éjszakai égbolton.

Az első vetítésre július 9-én 21:00 órától kerül sor, a Rocketman című musicalt mutatják be, amiben a közönség megismerheti a zenei legenda, Elton John élettörténetét.

Érdemes hozni takarót, szúnyogirtót, aztán belemerülhetünk a kedvenc filmünkbe a csillagok alatt. A belépődíj 2 € (kulturális utalványt is elfogadnak). A csillagmozit a rozsnyói Gömöri Népművelési Központ, Kassa megye kulturális intézménye szervezi.

A nyári mozit az aktuális járványügyi előírásokkal összhangban szervezik meg. Bár szabadtéri programról van szó, arra kérnek minden látogatót, tartsák tiszteletben a járványellenes rendeleteket.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet