Hugo Kauder Trio – komolyzenei hangverseny

Hugo Kauder Trio – komolyzenei hangverseny


Esemény részletek


2022. december 8-án, csütörtökön 18:00 órától kerül sor a Hugo Kauder Trio komolyzenei hangversenyére a Tornaljai Tompa Mihály Városi Művelődési Központban. 

A Hugo Kauder Triot három kiválóan képzett zenész alkotja. Az oboán, brácsán és zongorán mesteri szinten muzsikáló hármas nevét már a nemzetközi zenei színtereken is jegyzik, beleértve a tengerentúlt is. Az együttes közös munkája során a későromantika és a XX. század zenei világának szenteli a legnagyobb figyelmet. A repertoár a magasfokú igényesség mentén került összeállításra – a trió nyújtotta élményt a brilliáns technika és az összehangolt hangszerjáték teszi maradandóvá – olvasható a programajánlóban.

A Hugo Kauder Trio 2008-ban alakult, azóta nemzetközi viszonylatban is jegyzett a formáció. A szerzői sokszínűség is egyértelműen megmutatkozik az albumaikon: H. Kauder, A. Klughardt, R. Kahn, P. Scharwenka, R. Schumann, P. Nogradi, I. Lachner, J. Irshai és P. Juon szerzeményeit rendszeresen vastapssal honorálja a közönség. A trió tagjai: Ivan Danko – oboa, Lakatos Róbert – brácsa, Ladislav Fančovič – zongora.

Jegyárak: elővételben 5 €, az előadás napján 8 €. Elővétel a könyvtárban és a www.kultura.tornala.eu honlapon.

  • Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet