Randevú a mesterséggel – ékszerkészítő workshop

Randevú a mesterséggel – ékszerkészítő workshop


Esemény részletek


Az eredeti, kézműves ékszerek kedvelőinek tart workshopot a Gömöri Művelődési Központban 2023. május 17-én Jozef Sikora ékszerkészítő mester. 

A Kézműves Inkubátor oktatója által vezetett tanfolyam felnőtteknek szól, és 17:00 órától 20:00 óráig zajlik majd a Gömöri Hagyományok Házában (Betléri u. 8.).

Jozef Sikora, aki különleges és kreatív ékszerterveiről ismert, bemutatja a résztvevőknek az alkotás teljes folyamatával, és a rézdrót ékszerek készítéséhez szükséges eszközöket is. A workshop jó lehetőséget kínál az érdeklődőknek készségeik fejlesztésére, és más, kézművességet kedvelő emberekkel való találkozásra. A mester által inspirálva mindenki elkészítheti a saját egyedi ékszerét.

„Ez a workshop mindazoknak szól, akik kedvelik a kézművességet és szeretnének valami újat tanulni. A kezdők se aggódjanak, a workshop mindenki számára alkalmas, tapasztalattól függetlenül,“ mondta el Helena Novotná, a Gömöri Művelődési Központ igazgatója.

A résztvevők maximális létszáma 6 fő, jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet: recepcia@gos.sk, 0917 419 259. A részvételi díj 15 €.

  • pr-i, Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet