I. Buzgó Buli

2023 szeptember 1. 17:00 - Várhosszúrét

Színes zenei program keretében négy fellépő is várja a szórakozni vágyókat a hosszúréti Buzgó vendéglő udvarán szeptember 1-jén, pénteken. 

Kapunyitás 17:00 órakor, a bulit 19:00 órakor a Next Summer zenekar nyitja meg, a következő fellépő a Hundzsa Acoustic lesz.

A Next Summer zenekar 2018-ban alakult Várhosszúréten. Kezdetben 5, majd kicsit később 4 tagú lett a banda. Többek között Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, The Doors, The Who és mások zenéit igyekeznek feldolgozni, vagyis inkább „cover” zenekarként játszani, ezen a szélesnek mondható palettán. 2023-ra sikerült elkészíteniük 2 saját dalt is, amit szívesen játszanak a nagyérdemű közönségnek. Szeretik a zenét és igyekeznek felkészülve színpadra állni, bárhol is legyen az!

A bulin fellép három lelkes fiatal is a Dávid Nicholas Hundzsa együttesből. Jóbarátok, és mindhármuk már gyerekkorától a zene szerelmese. Először koncerteznek nálunk Hosszúréten (legalább is amennyire emlékeznek), és örömmel hozzák el pop-rock repertoárukat – ismertetik a fellépőket a szervezők. 

  • pr-i, Rozsnyó-vidék