A Csucsomi Falunapok programjában emlékmű avatás, motoros bemutató, folklórműsor és Alldevils koncert is lesz

A Csucsomi Falunapok programjában emlékmű avatás, motoros bemutató, folklórműsor és Alldevils koncert is lesz

Csucsom Község Önkormányzata 2019. augusztus 16-17-én (pénteken és szombaton) falunapokat szervez a községről szóló első írásos említés 680. évfordulója alkalmából. 

Augusztus 16-án, pénteken 16:00 órától ökumenikus istentiszteletet tartanak a kultúrházban, majd a bányabalesetek áldozatainak emlékére állított emlékmű felavatására és megszentelésére kerül sor a helyi óvodánál. 19:00 órától a bányásznövendékek avatását mutatják be a kultúrházban.

Szombaton, augusztus 17-én délután 15:00 órától motoros kaszkadőr bemutatót láthat a közönség az óvoda előtt, ezután következik az ünnepélyes felvonulás a kultúrház udvarába. 16.00 órától ünnepi köszöntőt mond Szőllős Sándor polgármester és átadják Csucsom község díjait. A kultúrműsorban fellépnek a Borostyán és a Dubina folklórcsoportok, Zamatócky Florianna operaénekesnő, továbbá Rusnák Tibor, valamint a Rozsnyói Subsídium Nyugdíjas Otthon lakói. A falunapok programját az Alldevils rockegyüttes koncertje zárja.

A belépődíj a szombati rendezvényre 2€ (a jegyárban tombola, gulyás, sör vagy kofola). Gyerekeknek 10 éves korig ingyenes.

 

 

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet