A kárpátaljai Szent Mihály Gyermekotthon énekkarának gömöri koncertjei

A kárpátaljai Szent Mihály Gyermekotthon énekkarának gömöri koncertjei


Esemény részletek


Május utolsó hétvégéjén a kárpátaljai Rát községből huszonketten érkeznek Felső-Gömörbe. A Szent Mihály Gyermekotthon énekkara hat helyszínen ad koncertet.

A gömöri jótékonysági ruhavásár–sorozat által támogatott kárpátaljai Szent Mihály Gyermekotthon lakói májusban Felső-Gömörbe látogatnak, ahol a felvidéki önkéntesekkel találkoznak, valamint azon településeken adnak koncertet, ahol helyi önkéntesek önerőből szervezték meg a vásárokat.

4Tornaljától Tornagörgőig tizenhárom településen valósultak meg jótékonysági ruhavásárok, nyolc helyszínen helyi önkéntesek önerőből szervezték azokat. Ezek közül május 28-án, szombaton 14.00 órától az ardói evangélikus templomban, 16.00 órától a szilicei református templomban és 18.00-tól a várhosszúréti kultúrházban, május 29-én, vasárnap 10.00-től a berzétei református templomban  és 13.00 órától a szalóci református templomban ad koncertet a gyermekotthon énekkara, majd 15. 00 órától Lekenyében, a III. Családi délután keretén belül, ahol sor kerül a felvidéki önkéntesek találkozójára is.
Az esemény a pelsőci régióban kíván hasznos, kötetlen, jó hangulatú, vidám délutánt biztosítani a családok számára. A sors azonban nem mindenkinek adja meg a szülők által biztosított nyugodt, biztos családi hátteret. A rendezvény keretében a Kormorán frontemberei – Vadkerti Imre, Fehér Nóra és Szűts István – adnak jótékonysági koncertet. A koncert teljes bevételével a kárpátaljai gyermekotthont támogatják a szervezők.

  • Beke B.

Még több programajánló: a RENDEZVÉNYEK rovatban, illetve a naptár egyes napjaira kattintva.

Köszönjük, ha híreinket, programajánlóinkat megosztja barátaival, ismerőseivel is!Hagyj üzenetet