A régizene fesztivál zárónapja

A régizene fesztivál zárónapja


Esemény részletek


Újra várja a régi korok zenéinek kedvelőit a rozsnyói Gömöri Művelődési Központ (GOS)  által szervezett Ars Antiqua Europae In Via Gothica elnevezésű hagyományos őszi régizene fesztivál, mely a Gótikus út egyes helyszínein valósul meg. A rendezvénysorozat 2014. szeptember 19-től 22-ig kerül megrendezésre Betlérben, Csetneken, Krasznahorkaváralján, Rozsnyón, Imrikfalván (Dedinky), Hárskúton, Dobsinán, Csécsen és Márkusfalván (Markušovce). A belépés díjtalan.

A 13. alkalommal szervezett nemzetközi fesztivál utolsó napján, 2014. szeptember 22-én, hétfőn 18 órától a betléri Andrássy-kastélyban zajlik a rendezvénysorozat ünnepélyes záróprogramja, közreműködik a rozsnyói 4G férfi vokál kvartett, végül La scena barocca címmel a csehországi Victoria Ensemble kamaraegyüttes műsora zárja az idei Ars Antiqua régizene fesztivált.

 

-pr-i, rozsnyovidek.sk

Letöltés

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen saját tartalom egészének vagy részletének (írás, kép, hang, videó stb. – kivéve a programok publikus sajtóanyagai, plakátjai, videói) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet