A varázsszekrény meséi – babáknak szóló színházi előadás tánccal, klasszikus zenével

A varázsszekrény meséi – babáknak szóló színházi előadás tánccal, klasszikus zenével


Esemény részletek


A VSG Táncszínház a Varázszsekrény meséi című előadását 2018. március 6-án délelőtt 10.00 órától mutatja be a rozsnyói Csemadok székház nagytermében. A színházi előadás tánccal, klasszikus zenével, színes jelmezekkel kápráztatja el a csecsemőket, babákat. A programra szeretettel várják a kisgyermekes családokat, a részvétel ingyenes. A darab összjátékideje hozzávetőleg 55 perc.

„Fedezzétek fel mit, rejt a varázsszekrény! Találkozhattok egy virgonc kiscicával, egy kedves és játékos kutyussal, egy félénk egérkével és egy mulatságos és felettébb hajlékony levelibékával! Az előadás különlegessége, hogy egy szépséges tüllruhás balerina és egy ifjú herceg is megjelenik a színen, így talán már nem is titok, hogy minden szereplőt valódi táncművészek keltenek életre! A jelenetek aláfestése mind-mind klasszikus zene, amelyben Mozart, Chaikovsky, Bach és Dvorák művei csendülnek fel.
Az előadást teljes mértékben a legkisebbekre hangoltuk, sem hangos zene, sem hirtelen mozdulat vagy fényváltás nem zavarhatja meg kis nézőinket. Az esetleges ölből való „elmászkálást” is bekalkuláltuk, így lett igazán családbarát a „VARÁZSSZEKRÉNY MESÉI”!
Az előadás része egy interaktív találkozó a szereplőkkel, amely nem más, mint egy kellék, jelmez és szereplő „simogatás”!” (Ringató FB)

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet