„Az vagy, ami a neten látszik belőled!” – ingyenes képzés online marketing témában

2016 szeptember 26. 9:00 - Rozsnyó (Rožňava)

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság és a Szövetség a Közös Célokért társulás határon átnyúló képzéssorozatot rendez fiatal vállalkozóknak és vállalkozó szellemű fiataloknak a Felvidéken „Segítünk indítani – határon átnyúló program fiataloknak” címmel.

A képzésre Rozsnyón, a Rákóczi Magyar Házban (Komensky u. 4.) szeptember 26-án, hétfőn 9.00 – 11.00 óra között kerül sor.

Az ingyenes képzés témája az online marketing. Célja, hogy sikeres legyen a saját vállalkozás elindítása. Mottó: „Az vagy, ami a neten látszik belőled!” Vegyél részt az ingyenes képzési programban, hogy online is képben légy. Csatlakozz a képzéshez, hogy előnnyel indulj a leendő versenytársaiddal szemben, és a LEGJOBB LÁTSZÓDJON BELŐLED!

A képzés témái:
Az e-business alapjai
Amazon, Alibaba, Google Play áruház – mi a közös bennük? Mindegyik elektronikus kereskedelmet folytat, szép sikerekkel. A XXI. század sok tekintélyes vállalkozása az internet által lett naggyá. Miért maradnál le azokról a lehetőségekről, amelyeket a világháló nyújt Neked és jövőbeli vállalkozásodnak? Segítünk, hogy hatékonyan használhasd pénzszerzésre a netet.
Képzésünk során megismerkedhetsz a kereskedőket és vevőket összekapcsoló internetes felületek fajtáival. Betekintést nyerhetsz az elektronikus piacterek világába. Felkészítünk, hogyan hozhatsz létre saját webáruházat, és megmutatjuk, milyen lehetőségeket és veszélyeket rejt az elektronikus fizetés.
A technikai kérdéseken túl kiemelten foglalkozunk azzal, mitől lesz megbecsült és hiteles egy internetes kereskedő, és hogyan reagáljon a névtelen trollok és elégedetlen vásárlók támadásaira. Külön figyelmet szentelünk annak is, hogyan építhetsz a pozitív visszajelzések erejére.

Költséghatékony onlinemarketing-módszerek
Az vagy, ami a neten látszik belőled – még inkább igaz ez az online vállalkozásokra. A drága reklámversenyben csak kevesen tudnak több milliót elkölteni, ezért nagyon fontos, hogy mennyire leleményesen hirdeted magad.
Ha csatlakozol a képzésünkhöz, megmutatjuk, mi mindent tud a Facebook, amiről eddig talán sejtelmed sem volt. Emellett megismerkedhetsz a legnagyobb közösségi médiumon túli élettel, a Google és a Twitter kínálta lehetőségekkel.
Megtanítunk figyelemfelkeltő posztot írni, hallhatsz a közösségi oldalakon lévő hirdetések időzítésének fontosságáról. Bevezetünk a keresőoptimalizálás rejtelmeibe, és példákat láthatsz sikeres gerillamarketinges akciókra. Az inspirációt mi adjuk – Neked már csak a saját ötleteidet kell hozzátenned!

Web design és webergonómia
Amikor lázasan kutatsz valami után egy weboldalon, de nem leled – biztosan ismerős érzés. Mindenki járt már olyan honlapon, ami áttekinthetetlenül zsúfolt, vagy egyszerűen csak csúnya. Web design témájú képzésünkön megmutatjuk, mi mindenen múlik, hogy mennyire lesz használható egy weboldal.
Ha a jövőben saját online vállalkozást tervezel, mindenképpen ismerned kell a webtervezés szabályait. Fedezzük fel közösen, merre kalandozik a szem egy ismeretlen oldalon! Keressük meg azokat az elemeket, amelyek szinte minden oldalon egyformán működnek! Nézzünk át jó és rossz példákat! Ismerkedj meg a leggyakoribb hibákkal, amelyeket egy webmester elkövethet!
A helyes honlaptervezés bemutatása a papír-ceruza alapú „pakolgatástól” a szemkamerás használhatósági vizsgálatig terjed. A kurzus során megismerkedhetsz a leginkább ajánlott ingyenes webszerkesztő felületekkel.

  • rozsnyovidek/szakc, fotó: pixabay.com