Barkó Judit: AntiIzgulin – a lámpaláz leküzdésének módszere

Barkó Judit: AntiIzgulin – a lámpaláz leküzdésének módszere


Esemény részletek


Könyvbemutató és Barkó Judit a lámpaláz leküzdésének módszeréről szóló előadása várja a Tornaljai Városi Művelődési Központ közönségét 2017. május 9-én 18.00 órakor. A belépti díj 4 €. Jegyek elővételben a városi könyvtárban, a tornaljai Tompa Mihály Könyvesboltban és az interneten kaphatók.

“Tíz év tanári gyakorlat, húsz év televíziós riporteri, műsorvezetői tapasztalat és több mint tizenöt év önismereti kurzus vezetése nyomán kommunikációs mentorként személyre szabott tréningeket tartok. A lámpaláz, a nyilvános szerepléstől való félelem az emberek többségének nehézséget okoz sokszor a hétköznapi életben is.
Tanárként, vizsgáztatóként gyakran éreztem, hogy bár egy tanítvány birtokában van a tudásnak, a számonkérés okozta stressz hatására mégsem tud megszólalni. Számtalanszor láttam riporterként, műsorvezetőként, hogy egy-egy vendég képtelen kezelni a nyilvános fellépést, szereplést. Persze, csak nehezítő körülmény, ha olyasmiről kérdezik, ami számára, vagy a közvélemény felé nehezen vállalható adatokat, tényeket, eseményeket tartalmaz.
Kidolgoztam tehát egy speciális, személyre szabott Kommunikációs Tréninget, az AntiIzgulint, és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy sikerrel. Szükségességét mi sem bizonyítja jobban, mint egy megrendítő eredménnyel zárult nemzetközi felmérés, mely szerint az ember félelmei között az elsők között szerepel a többnyire lámpalázzal járó nyilvános szereplés.”
Az AntiIzgulin előadás során szóba kerül, hogy milyen tünetei vannak, és mi okozza a lámpalázat, valamint az, hogy miképpen lehet gyorsan, egyszerűen és végleg megszabadulni tőle.
Minden érdeklődőt várunk, aki lámpalázzal küzd, de azokat is, akik a jövőben szeretnének segíteni másokon (tanárok, pszichológusok, coachok, életmódtanácsadók, stb.), és szívesen elsajátítanák a módszert, az ősszel kezdődő workshop-ok során.”Hagyj üzenetet