Bolhapiac indul Váralján

Bolhapiac indul Váralján


Esemény részletek


Ha a pincében, padláson, szekrény alján van olyan régen őrzött és ide-oda rakosgatott holmi, amire már nincs szüksége, de kidobni se szeretné, vigye el a bolhapiacra, ahol szimbolikus áron eladhatja. Lehet, hogy valaki éppen ezt keresi vagy hasznát tudná venni, így mindenki jól jár.

Krasznahorkaváralján 2013. október 5-én, szombaton első alkalommal kerül megrendezésre a “Bolhapiac a vár alatt” elnevezésű kirakodóvásár a Bányász utca 296. számú ház kertjében. A bolhapiac délelőtt 10.00 órakor kezdődik és a tervek szerint 16.00 óráig tart (ez függ az időjárástól és az érdeklődők számától is). Kedvezőtlen időjárás esetén a bolhapiac a helyi kultúrházba költözik át. A leendő eladók szeptember 30-ig regisztrálhatnak az info@blsakpodhradom.sk címen, a 0944 449 560 számon, illetve közvetlenül a bolhapiac Facebook-oldalán. Regisztrációs díj: 3 €, melyért árusítóhelyet, árcédulákat és filctollat kap az eladó.

A szervezők hagyományteremtő és közösségépítő szándékkal kezdeményezik a bolhapiacot, remélve, hogy eladók és vásárlók jól fogják magukat érezni és a bolhapiac nem csak a fölöslegessé vált holmik cseréjének lesz a helyszíne, hanem a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel, ismeretlenekkel való találkozásnak is.

A bolhapiacon megszabadulhat használaton kívüli tárgyaitól, melyek itt új gazdára találhatnak, valaki másnak örömet szerezhetnek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak! Bővebb információk a bolhapiac weboldalán olvashatók!

prekop-i, rozsnyovidek.sk

fotó: http://6.kerulet.ittlakunk.hu

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, információk, képek, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges (kivéve ha egy konkrét dokumentumban egyéb külső forrás van feltüntetve)!

 

 Hagyj üzenetet