“Cintányéros cudar világ” – operett és musical előadás

“Cintányéros cudar világ” – operett és musical előadás


Esemény részletek


Ha a színpadon jól ismert dallamok csendülnek fel, szívünk gyorsabban kezd verni, izgatott várakozás és öröm tölt el mindenkit. Legfőképpen akkor lesz ez az élmény teljes, ha a zene profi előadók csodás előadásában hangzik el. Ez így nyújt felejthetetlen élményt mindenkinek!

E tavaszi időben a nézők szórakoztatásáról fog gondoskodni a Miskolci Nemzeti Színház fiatal színművésznője, Jancsó Dóra. Eljön hozzánk Molnár Erik, a tehetséges táncos komikus, valamint Götz Attila, a Pécsi Nemzeti Színház csodás hangú színművésze.

A műsor első része a musical szerelmeseinek nyújt igazi csemegét, világslágereket hallhatunk a Jekyll és Hyde, a Mozart, a Hair és a Rómeó és Júlia című musicalekből.

Cintányéros cudar világ”, már a cím is ismerősen hangzik mindenkinek és talán a többi operett részlet is közös éneklésre serkent mindenkit a második részben, hisz a dalok a Mágnás Miska, a Csárdáskirálynő, a Cigányszerelem című nagysikerű operettekből valók.

A „Cintányéros cudar világ” című musical és operett műsor 2013. március 16-án este hét órakor lesz bemutatva a Rozsnyón a városháza nagytermében.

A jegyeket elővételben a Turisztikai Információs Központban (5 euró) vásárolhatók meg, valamint az előadás napján a helyszínen (6 euró).

Várunk minden zeneszerető, musical vagy operett rajongó kedves érdeklődőt, kiknek másfél órás tavaszi kikapcsolódást garantálunk a muzsika hangján.

forrás: a rendezvény sajtóanyagaHagyj üzenetet