Csillagnézés és mozi: Need for Speed

Csillagnézés és mozi: Need for Speed


Esemény részletek


A rozsnyói székhelyű Gömöri Művelődési Központ (GOS) munkatársai augusztusban is várják a nyilvánosságot a nyári égbolt megfigyelésére a rozsnyói Csillagvizsgálóba (Erdei utca/Lesná 1.) és csütörtökönként a Gemerfilm filmklubbal együttműködve esti szabadtéri filmvetítéseket szerveznek.

A filmvetítés és a csillagnézés augusztusban sötétedés után, 20.30-kor kezdődik. A belépő a Csillagvizsgálóba 1 € vagy kulturális utalvány.

2014. augusztus 14., csütörtök 20.30 óra

Need for Speed

(színes, feliratos, amerikai akciófilm, 2014, 131 perc)

rendező: Scott Waugh

szereplők: Aaron Paul (Tobey Marshall), Dominic Cooper (Dino), Michael Keaton (Monarch), Dakota Johnson (Anita), Imogen Poots (Julia)

A kedvelt számítógépes játék filmes adaptációja – luxusautók, vad hajszák, drámai fordulatok…

aug mozi

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát!

Aktuális információk a programról szlovák nyelven a művelődési központ Facebook-oldalán olvashatók. Elérhetőség: Anežka Kleinová, kleinova@gos.sk, 058/732 36 50.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet