Csütörtöki csillagmozi: Mindent vagy semmit

Csütörtöki csillagmozi: Mindent vagy semmit


Esemény részletek


A rozsnyói csillagvizsgáló augusztusban is várja a filmkedvelő, kikapcsolódni vágyó közönséget. A Gömöri Művelődési Központban (GOS) működő Apollo Mozi a nyári hónapokban minden csütörtökön szabadtéri filmvetítéseket szervez ezen a különleges helyszínen, ahol a mozi mellett lehetőség van az éjszakai égbolt megfigyelésére is. Augusztusban a vetítések 20.30-kor kezdődnek, a belépő 2 €, kulturális utalványokat is elfogadnak.

Augusztus 10.

Všetko alebo nič/Všechno nebo nic/Mindent vagy semmit

(cseh-szlovák-lengyel romantikus vígjáték, 2017, 107 perc, 12 éven aluliaknak nem ajánlott)
rendező: Marta Ferencová
szereplők: Táňa Pauhofová, Klára Issová, Michał Żebrowski, Paweł Deląg, Ondřej Sokol, Petr Vaněk, Ľuboš Kostelný, Zuzana Krónerová, Luděk Sobota, Jan Budař, Vlastina Svátková, Petra Hřebíčková, Bronisław Wrocławski, Vladimíra Havlíčková, Marek Salvet, David Piskor, Amélie Pokorná, Václav Upír Krejčí, Leoš Mareš, Ondřej Malý, Karolína Morschlová

A film Eva Urbaníková azonos című bestseller regénye nyomán készült. Linda, Vanda és Edo elválaszthatatlan barátok, mindegyikük más, és valamennyiüknek megvan a maga története, mégis odaadó barátság köti össze hármójukat. Bolondosan folyó életüket Jakub forgatja fel, aki Linda életébe szenvedélyt visz és egy új kapcsolat ígéretét, azonban az eltérő jellem és világszemlélet még bonyolultabbá teszi a kapcsolatukat, mint elsőre tűnt.

A teljes havi műsor itt olvasható:

Mozi a csillagok alatt – augusztusi kínálat

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet