Drázus filmklub: Víla (A tündér)

Drázus filmklub: Víla (A tündér)


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás minden érdeklődőt szeretettel vár a Drázus filmklub következő vetítésére. 2014. április 5-én, szombaton 20 órától a rozsnyói Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-klubjában egy francia tragikomédiát láthatnak a  filmrajongók. Belépő 2 €.

Víla / La fée / A tündér

                                                         (színes, feliratos, francia-belga film, 2011, 93 perc)

rendező: Dominique Abel, Fiona Gordon, Bruno Romy

szereplők: Dominique Abel, Fiona Gordon, Philippe Martz, Bruno Romy

Dom (Dominique Abel) éjszakai műszakban dolgozik egy kis tengerparti hotelben valahol Észak-Franciaországban. Egy este egy nő (Fiona Gordon) csomagok nélkül, mezítláb tér be hozzá és közli vele, hogy tündér és teljesíti három kívánságát. Ebből kettőt valóra vált, azonban a harmadik előtt eltűnik. Dom, aki addigra beleszeret, a lány és az elveszett utolsó kívánság nyomába ered. (port.hu)

https://www.youtube.com/watch?v=Way2ILKY3JE

[box]Drázus filmklub – a jó mozi!

A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás tavaly nyáron a helyi Larsen bárban vetített színvonalas alternatív filmeket. Ősztől a Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-clubjában folytatták a filmes estéket. A polgári társulás új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a rozsnyói Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. A filmklub keretében többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.[/box]

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk szlovák nyelven az Otvor dvor polgári társulás honlapján és az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és a portálra mutató link feltüntetésével lehetséges!



Hagyj üzenetet