Drázus filmklub: American translation

Drázus filmklub: American translation


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás minden érdeklődőt meghív a Drázus filmklub következő vetítésére. 2014. március 29-én, szombaton 18 órától a rozsnyói Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-klubjában egy provokatív francia thrillert láthatnak a  filmrajongók. Belépő 2 €.

American translation

(színes, feliratos, francia film, 2011)

rendező: Pascal Arnold, Jean-Marc Barr

szereplők: Lizzie Brocheré, Pierre Perrier, Jean-Marc Barr, Esteban Carvajal-Alegria

Chris démonikus, attraktív francia fiatalember, Aurore ereiben anyja révén francia vér is csörgedezik, apja gazdag amerikai és jó családból származik. Míg Chris otthona kereken mozog, Aurore-nak párizsi luxuslakás áll rendelkezésére. A film egy romantikus szerelem klasszikus története is lehetne, ám a fiúnak van egy sötét titka. Chris biszexuális és Aurore-al való szenvedélyes szerelmi viszonya mellett fiúkkal is van kapcsolata. A gondosan kiválasztott fiatalemberek számára légyottjuk végzetes – Chris ugyanis sorozatgyilkos és a lány ezt hamarosan megtudja. Aurore, aki vakon és naivan beleszeretett, bizalmasa és tettestársa lesz.

[box]Drázus filmklub – a jó mozi!

A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás tavaly nyáron a helyi Larsen bárban vetített színvonalas alternatív filmeket. Ősztől a Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-clubjában folytatják a filmes estéket. A polgári társulás új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a rozsnyói Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. A filmklub keretében többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.[/box]

 

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk az Otvor dvor polgári társulás honlapján és az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és a portálra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet