Drázus filmklub: Easy money I.

Drázus filmklub: Easy money I.


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás és az Excalibur filmklub minden érdeklődőt vár a Drázus filmklub következő vetítésére. 2014. július 26-án, szombaton este 20.30-tól a rozsnyói Larsen bárban (Bányászok tere 2.) egy akció thrillert kínálnak a filmrajongóknak. Belépő 2 €.

Easy money I.

(színes, feliratos svéd akció thriller, 2010, 124 perc, 15 éven aluliak számára nem ajánlott)

rendező: Daniel Espinosa

szereplők: Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic, Lisa Henni, Dejan Cukić, Fares Fares, Sasa Petrović

Az egyetlen szabály az élet szabályok nélkül. A sikeres svéd bestseller filmes adaptációja.

easy

Drázus filmklub – a jó mozi!

A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás tavaly nyáron indított új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a rozsnyói Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. Az Excalibur filmklubbal együttműködve többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből, a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.

 

sineklub julius

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk szlovák nyelven az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és a portálra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet