Drázus Filmklub: Easy Money II.

Drázus Filmklub: Easy Money II.


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás a Sineklub Drázus keretében az Excalibur Filmklubbal együttműködve augusztusban is szervez filmvetítéseket, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2014. augusztus 30-án, szombaton este 20.30-tól a rozsnyói Larsen bár udvarán (Bányászok tere 2.) egy svéd filmet kínálnak az európai filmek kedvelőinek. Belépő 2 €.

Easy Money II.

(színes,  feliratos svéd akciófilm, 2012)

 Easy-Money-II-poster

 

Drázus filmklub – a jó mozi!

A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás tavaly nyáron indított új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a rozsnyói Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. Az Excalibur filmklubbal együttműködve többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből, a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.

aug program

 

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk szlovák nyelven az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és a portálra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet