Drázus Filmklub: Jó ember

Drázus Filmklub: Jó ember


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás és az Excalibur Filmklub a Sineklub Drázus keretében szombat esténként filmvetítéseket szervez, melyekre minden érdeklődőt szeretettel vár.

2014. szeptember 13-án, szombaton este 20.00 órától a rozsnyói Larsen bár udvarán (Bányászok tere 2.) egy vígjátékot kínálnak az európai filmek kedvelőinek. Belépő 2 €.

Dobrý človek/Jó ember

(szlovák vígjáték, 2013, 62 perc)

Egy új szlovák vígjáték arról, mit jelent a boldogság Komáromban.

dobry

 

Drázus filmklub – a jó mozi!

 A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás tavaly nyáron indított új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a rozsnyói Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. Az Excalibur filmklubbal együttműködve többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből, a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.

prog szept

 

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk szlovák nyelven az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és a portálra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet