Drázus filmklub: Whatever works

Drázus filmklub: Whatever works


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás minden érdeklődőt szeretettel vár a Drázus filmklub következő vetítésére. 2014. március 8-án, szombaton 18 órától a rozsnyói Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-klubjában Woody Allen romantikus vígjátékát láthatják a  filmrajongók. Belépő 2 €.

UŽÍVAJ SI, AKO SA LEN DÁ  /Whatever works

  (színes, feliratos, amerikai vígjáték, 2009, 92 perc)

rendező: Woody Allen

szereplők: Ed Begley Jr. (John). Patricia Clarkson (Marietta), Larry David (Boris Yellnikoff), Conleth Hill (Leo Brockman), Michael McKean (Joe), Evan Rachel Wood (Melody), Henry Cavill (Randy James), John Gallagher Jr. (Perry), Jessica Hecht (Helena), Carolyn McCormick (Jessica) és mások

Woody Allen londoni és barcelonai kirándulásai után jubileumi, 40. filmje forgatására visszatért azokra a helyekre, melyeket jól ismer – azaz New Yorkba. Romantikus vígjátékának hősei a excentrikus, embergyűlölő Boris Yellnikoff (Larry David) és a fiatal, naiv déli Melody (Evan Rachel Wood). Amikor megérkeznek a városba a lány szülei, hogy megmentsék őt, anyja azonnal tervezni kezdi, hogyan tudná Melody-t szakításra bírni. Úgy tűnik, hogy egyes személyek és kapcsolatok nem olyanok, amilyennek első pillantásra tűnnek.

[box]Drázus filmklub – a jó mozi!

A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás idén nyáron a helyi Larsen bárban vetített színvonalas alternatív filmeket. A téli hónapokban a Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-clubjában folytatják a filmes estéket. A polgári társulás új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a helyi Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. A filmklub keretében többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.[/box]

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk az Otvor dvor polgári társulás honlapján és az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, képek, videók stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges!

 Hagyj üzenetet