A Drázus Filmklub programján a húszéves Pulp Fiction

A Drázus Filmklub programján a húszéves Pulp Fiction


Esemény részletek


A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás és az Excalibur Filmklub a Sineklub Drázus keretében szombat esténként filmvetítéseket szervez, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2014. szeptember 27-én, szombaton este 20.00 órától a Larsen bárban (Bányászok tere 2.) az idén húszéves, legendás Tarantino-filmet vetítik a mozirajongóknak. Belépő 2 €.

Pulp Fiction / Ponyvaregény

(színes, feliratos amerikai film, 150 perc, 1994)

rendező: Quentin Tarantino

szereplők: John Travolta (Vincent Vega), Samuel L. Jackson (Jules Winnfield), Uma Thurman (Mia Wallace), Bruce Willis (Butch Coolidge), Quentin Tarantino (Jimmie Dimmick), Tim Roth (Pumpkin), Amanda Plummer (Honey Bunny), Maria de Medeiros (Fabienne), Ving Rhames (Marsellus Wallace), Eric Stoltz (Lance), Rosanna Arquette (Jody), Christopher Walken (Koons kapitány), Paul Calderon (Paul), Harvey Keitel (Winston ‘The Wolf’ Wolfe)

pulp

Drázus filmklub – a jó mozi!

 A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás tavaly nyáron indított új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a rozsnyói Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. Az Excalibur filmklubbal együttműködve többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből, a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.

 A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk szlovák nyelven az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

prog szept

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen saját tartalom egészének vagy részletének (írás, kép, hang, videó stb. – kivéve a programok publikus sajtóanyagai, plakátjai, videói) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!

 Hagyj üzenetet