Előadás: “Helyi művészek a globalizált világban”

Előadás: “Helyi művészek a globalizált világban”


Esemény részletek


A Rozsnyói Bányászati Múzeum, a Rozsnyói Bányászati Múzeum Galériája, az Otvor dvor polgári társulás és a Pozsonyi Képzőművészeti Főiskola szervezésében 2013. november 28-án, csütörtökön nyílt meg a Rozsnyói Radiálisok kortársművészeti kiállítássorozat következő, “Korai visszatekintés” című tárlata a Bányászati Múzeum Galériájában. A kiállításon, melynek kurátorai ezúttal is Silvia L. Čúzyová és Noro Lacko voltak, a Kassaboys, azaz Radovan Čerevka, Peter Vrábel és Tomáš Makara műveit láthatja a közönség mostantól egészen december 20-ig.

 

A kiállításhoz kapcsolódóan november 29-én, pénteken 16.30-tól Ivana Komanická műelemző és filozófus “Helyi művészek a globalizált világban” (Lokálni umelci v globalizovanom svete) című előadására várják az érdeklődőket a Bányászati Múzeum főtéri Galériájába.

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, információk, képek, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges (kivéve ha egy konkrét dokumentumban egyéb külső szerző vagy forrás van feltüntetve)!Hagyj üzenetet