Film a nézők választása alapján: Éjfélkor Párizsban

Film a nézők választása alapján: Éjfélkor Párizsban


Esemény részletek


A rozsnyói székhelyű Gömöri Művelődési Központ (GOS) munkatársai augusztusban is várják a nyilvánosságot a nyári égbolt megfigyelésére a rozsnyói Csillagvizsgálóba (Erdei utca/Lesná 1.) és csütörtökönként a Gemerfilm filmklubbal együttműködve esti szabadtéri filmvetítéseket szerveznek.

A filmvetítés és a csillagnézés augusztusban sötétedés után, 20.30-kor kezdődik. A belépő a Csillagvizsgálóba 1 € vagy kulturális utalvány.

A harmadik augusztusi csillagmozi az évad meglepetése, a vetítésre kerülő filmről a nézők szavazással döntöttek. A legtöbb voksot Woody Allen romantikus filmje kapta.

2014. augusztus 21., csütörtök 20.30 óra

Polnoc v Paríži / Midnight in Paris / Éjfélkor Párizsban

(színes, feliratos, spanyol-amerikai romantikus vígjáték, 2011, 94 perc)

rendező: Woody Allen

szereplők: Rachel McAdams (Inez), Owen Wilson (Gil), Marion Cotillard (Adriana), Kathy Bates (Gertrude Stein), Michael Sheen (Paul), Mimi Kennedy (Helen), Carla Bruni (Múzeumkalauz)…

Gil és Inez jegyesek, akik üzleti okokból Párizsba látogatnak. Időközben kiderül, hogy a pár nem egészen egymáshoz való. Gil esetleg Párizsban szeretne élni, es komoly íróvá válni, míg Ineznél ez szóba sem jöhet. Gil szeret esőben sétálni, míg Inez nem. A történetben a fordulatot az hozza, hogy Gil felfedezi, hogy pontban éjfélkor Párizs egy bizonyos pontján egy fiákerbe szállva időutazásban vehet reszt, amely visszaröpíti az általa kedvelt 1920-as évekbe. (port.hu)

aug mozi

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát!

Aktuális információk a programról szlovák nyelven a művelődési központ Facebook-oldalán olvashatók. Elérhetőség: Anežka Kleinová, kleinova@gos.sk, 058/732 36 50.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet