Filmklub: Bojovníčky (Die Kriegerin)

Filmklub: Bojovníčky (Die Kriegerin)


Esemény részletek


A rozsnyói Otvor dvor (Nyisd meg az udvarod) polgári társulás az idei nyár folyamán a Larsen bárban vetített néhány alkalommal színvonalas alternatív filmeket. A téli hónapokban a Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-clubjában folytatják a filmes estéket. A polgári társulás új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos fonetikus átírásából és a helyi Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. A filmklub keretében többszörösen díjazott európai filmeket kínálnak majd a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből, a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.

Az első vetítésre 2013. december 14-én, szombaton kerül sor 18.00 órától az A-clubban (OKC):

Bojovníčky (Die Kriegerin)

német film, 2011

Rendező: David Wnendt

Operatőr: Jonas Schmager

Szereplők: Alina Levshin, Jella Haase, Sayed Ahmad, Gerdy Zint, Lukas Steltner.

Belépő 2 €. A szervezők mindenkit szeretettel várnak! A filmklubban kapcsolatos aktuális információk az egyesület honlapján és a Facebook-on olvashatók.

 

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, információk, képek, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet