Francia vígjáték a Sineklub Drázus augusztusi programjában

Francia vígjáték a Sineklub Drázus augusztusi programjában


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás és az Excalibur filmklub augusztusban is szervez filmvetítéseket a Drázus Sineklub keretében. 2014. augusztus 2-án, szombaton este 20.30-tól a rozsnyói Larsen bárban (Bányászok tere 2., az udvarban) egy francia vígjátékot kínálnak az európai filmek kedvelőinek. Belépő 2 €.

Veľké preteky / La grande boucle

(színes, cseh feliratos francia vígjáték, 2013, 98 perc)

rendező: Laurent Tuel

szereplők: Clovis Cornillac (François Nouel), Bouli Lanners (Rémi Pletinckx), Ary Abittan (Tony Agnello), Bruno Lochet (Pierre Bojean), Élodie Bouchez (Sylvie Nouel)

A remény hal meg utoljára, és a sárga mez már nemcsak álom.

pret

Drázus filmklub – a jó mozi!

A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás tavaly nyáron indított új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a rozsnyói Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. Az Excalibur filmklubbal együttműködve többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből, a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.

aug program

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk szlovák nyelven az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és a portálra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet