Golddies koncert – Rovás Őszi Fesztivál

Golddies koncert – Rovás Őszi Fesztivál


Esemény részletek


November 5., szombat 19.00

Golddies koncert
A zenekar örömzenélési céllal jött létre 1999-ben. Később a barátok felkérésére kezdtek nyilvános fellépéseket vállalni, amelyek sikerén felbuzdulva ma már koncertzenekarként léteznek. Alapstílusként a hagyományos latin muzsika és rockzene fúzióját lehetne megjelölni, ami időközben reagge, oldies és funky elemekkel bővült.
Bár a néző – hallgató szórakoztatását mindenkor szem előtt tartja a zenekar, a repertoár kiválasztásánál a zenei igényesség a legfőbb szempont. A dalokat saját hangszerelésben és felfogásban játszák. A zenekar a 2009-es évre két különálló koncertprogramot hozott létre, a nagyrészt dél-amerikai és latin dalokból összeállított Golddies-Latint, és a 70-es 80-as évek magyar és angol slágereit felsorakoztató Golddies-Retrót.
A zenekar tagjai: Horváth Réka – ének, Álló Szimona (Sziszi) – billentyűsök, vokál, Farkas Peti – dobok, ének, Lovas “Moqs” Tibor – gitár, ének, Šmída Jožko – pozaun, Varga Frici – basszusgitár. Web: www.golddies.sk

ROVÁS ŐSZI FESZTIVÁL, 2011. október 16. – november 19., KASSA

A Rovás Őszi Fesztivál célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a kortárs művészeket és a többnemzetiségű, eltérő korosztályú művészetkedvelőket.
A fesztivállal a Társaság Kassa kulturális és képzőművészeti életének kedvezőbb megítéléséhez szeretne hozzájárulni. Az Őszi Fesztivál programjai között érdekes színházi előadások, workshopok, koncertek, filmvetítések találhatók. A programokkal a szervezők a Rovás Galéria és a Művészklub megnyitására fókuszálnak, amely a Rovás Akadémia épületében található, a Kmeťova utca 34. alatt.

A rendezvény a Rovás Polgári Társulás és a Kassai Thália Színház együttműködésében valósul meg. A fesztivál védnöke Czimbalmosné Molnár Éva, a Magyar Köztársaság kassai főkonzulja.

www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2011-11-05
Helyszín: Rovás ArtCafé, Kmeťova 34.


Hagyj üzenetet