Gyerekholmik börzéje

Gyerekholmik börzéje


Esemény részletek


A rozsnyói Meduška baba-mama központ börzét szervez 2014. augusztus 23-án, szombaton délelőtt 9.00 és 12.00 óra között a Dél-lakótelepi Inkubátorház melletti játszótéren.

Ha Önnek is sok olyan gyerekholmija van otthon, amikre már nincs szüksége, de sajnálja kidobni, jöjjön el a börzére és adja tovább más anyukáknak. Bármit kínálhat eladásra az Ön által megszabott áron: babakocsit, biciklit, ruhát és lábbelit, takarót, lábzsákot, játékot, könyvet stb.

jatek

Az eladók a 0948 511 502-es mobilszámon jelentkezhetnek, a szervezők kérik, hogy hozzanak magukkal pokrócot vagy asztalt, amin szétrakhatják az “árujukat”. A részvételi díj az eladók számára jelképes 1 €, a vásárlóknak ingyenes. A börze csak kedvező időjárás esetén valósul meg.

A börzével kapcsolatos információk a Facebook-on is megtalálhatók.

borze meduska

-prékop-i, rozsnyovidek.sk, illusztráció: pixabay.com

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és a portálra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet