Halálos iramban 7 – csütörtöki csillagmozi

Halálos iramban 7 – csütörtöki csillagmozi


Esemény részletek


A Gömöri Művelődési Központ (GOS) hetedik éve szervez nyáresti csillagnézést és szabadtéri mozit a rozsnyói csillagvizsgálóban. A szünidőben minden csütörtökön remek alkalom kínálkozik egy kellemes sétára a barátokkal vagy a négylábú kedvencekkel a város fölött álló csillagvizsgálóba, ahol a kupolában az éjszakai égboltot, a vásznon pedig a filmvilág csillagait csodálhatja meg a közönség.

A csillagnéző program és a filmvetítés augusztusban sötétedés után, 20.30-kor kezdődik, belépő a csillagvizsgálóba: 1 € vagy kulturális utalvány, a filmre 2 €.

gos film aug

Az idei utolsó csillagmozi alkalmával, augusztus 27-án egy akciódús filmet láthat a közönség:

Rýchlo a zbesilo 7 / Fast & Furious 7 / Halálos iramban 7

(színes, amerikai akciófilm, 2015, 140 perc)

rendező: James Wan
szereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne “The Rock” Johnson, Jason Statham, Lucas Black, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster

halalos iramban

A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba. A törvény helyes oldalán kezdenek új életet, mégsem számíthatnak boldog családi életre. Dom nehezen tud újra közel kerülni Lettyhez (Michelle Rodriguez), Brian pedig furcsán érzi magát kertvárosi átlagpolgárként felesége, Mia (Jordana Brewster) oldalán. Tej (Chris Ludacris Bridges) és Roman (Tyrese Gibson) viszont egész jól elvan, olyan életet élnek, amilyenről álmodtak: szórják a pénzt playboyként. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orvgyilkos képében. Deckard Shaw (Jason Statham) Tokióban kezdi terrorhadjáratát Han (Sun Kang) brutális meggyilkolásával. (port.hu)

 

– pr-i, rozsnyovidek.skHagyj üzenetet