Hozza el, amire már nincs szüksége, vigye el, amit szeretne ingyenesen

Hozza el, amire már nincs szüksége, vigye el, amit szeretne ingyenesen


Esemény részletek


Lelkes önkénteseknek köszönhetően idén Rozsnyó is csatlakozik az országszerte megrendezésre kerülő Zóna bez peňazí (Ingyenes zóna) kezdeményezéshez. November 28-án, szombaton délelőtt 10.00 órától a Fábry Zoltán Alapiskola és Szakközépiskola étkezőjében bárki továbbadhatja a számára feleslegessé vált, de még használható, működő holmikat. Ugyanakkor akinek a kínált dolgok közül bármire szüksége van, a rendezvény nevéhez hűen fizetés nélkül elviheti. A zóna nem a régi, rossz holmik ócskapiaca, inkább baráti találkozóhely, ahol elajándékozzuk azt, ami nálunk csak a helyet foglalja, másnak pedig örömet szerezhet: legyen az ruha, könyv, DVD, játék, háztartási eszköz, lakberendezési vagy dísztárgy, divatékszer vagy sportfelszerelés.

A rendezvény keretében a gyermekek számára alkotóműhelyt szerveznek, a látogatókat tea, frissítő, zene és kellemes légkör várja.

Az ingyenes holmik napjára szeretettel várnak mindenkit, aki megelégelte az állandó gyűjtögetést, halmozást és szeretné tehermentesíteni az otthonát, de azokat is, akiknek szükségük valamire akár az ünnepekre, akár a mindennapokra, a háztartásba.

zona

Az esemény Facebook-linkje: Zóna bez peňazí

  • rozsnyovidek.sk


Hagyj üzenetet