Íjász Viadal és Őszi Fényünnep Gömörszőlősön

Íjász Viadal és Őszi Fényünnep Gömörszőlősön


Esemény részletek


A Gömöri Lovasudvar 2013. szeptember 21-én Terepíjász Viadalt és Őszi Fényünnepet szervez Gömörszőlősön (Magyarország). Minden hagyományőrzőt, íjászt, zenészt, kutatót, Paraszt-wellness rajongót, lovast, kutyást, s bogarast, kiscsaládost-nagycsaládost, vagy épp magányos farkast, s minden, közös múltunk, régi kultúránk iránt érdeklődő embert szeretettel vár a tavasszal alapított lovasudvar egy közös, múltidéző, de mégis jövőbetekintő találkozásra!

Az íjász viadal egyfordulós, célonként két lövéssel, 3D-s, 2D-s és egyéb “meglepetés” célpontokkal várja a vetélkedni vágyókat. A viadal baráti jellegű, kezdőktől a profi íjászokig minden korosztálynak nyitott! Az íjászat 11 órakor kezdődik, ebéd 14.00 óra körül, tűzgyújtás 18.00 órakor lesz.

lovasudvar

A látogatókat egész napos programmal várják, lesz lovaglás, délután faluséta és múzeumlátogatás idegenvezetéssel, kortörténeti, múltidéző bemutatók, hagyományos ételek kóstolója.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a Gömöri Lovasudvar első, helyavató rendezvényén!

Bővebb információk a Lovasudvarról és a rendezvényről: http://gomorilovasudvar.hu/, https://www.facebook.com/gomorilovasudvar?fref=ts

 

-rozsnyovidek.sk

fotó: Gömöri Lovasudvar

íjász viadal

 Hagyj üzenetet