Jamming Station koncert – Rovás Őszi Fesztivál

Jamming Station koncert – Rovás Őszi Fesztivál


Esemény részletek


November 8., kedd 20.00 ó.

Jamming Station (koncert)
A zenekar 2008-ban alakult a Felvidéki Farkasok “kísérőzenekaraként”, így minden általuk szervezett eseményen jelen vannak. Repertoárjukat kizárólag a magyar rocktörténelem nagyjai alkotják. 2009-ben megcsinálták az István a király rockopera tömörített változatát.
A zenekar tagjai: Sirilo Gyuszi – a vezér, gitár, ének, Mártha Attila – basszusgitár, ének, Hoffmann Tamás – gitár, ének és Pongó Teodor – dobok, aki Rastislav Belanský helyére lépett.

ROVÁS ŐSZI FESZTIVÁL, 2011. október 16. – november 19., KASSA

A Rovás Őszi Fesztivál célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a kortárs művészeket és a többnemzetiségű, eltérő korosztályú művészetkedvelőket.
A fesztivállal a Társaság Kassa kulturális és képzőművészeti életének kedvezőbb megítéléséhez szeretne hozzájárulni. Az Őszi Fesztivál programjai között érdekes színházi előadások, workshopok, koncertek, filmvetítések találhatók. A programokkal a szervezők a Rovás Galéria és a Művészklub megnyitására fókuszálnak, amely a Rovás Akadémia épületében található, a Kmeťova utca 34. alatt.

A rendezvény a Rovás Polgári Társulás és a Kassai Thália Színház együttműködésében valósul meg. A fesztivál védnöke Czimbalmosné Molnár Éva, a Magyar Köztársaság kassai főkonzulja.

www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2011-11-08
Helyszín: Rovás ArtCafé, Kmeťova 34.


Hagyj üzenetet