Jótékony célú minimaraton harmadszor

Jótékony célú minimaraton harmadszor


Esemény részletek


Idén harmadik évfolyamába lép a Rozsnyói Minimaraton, mely a testedzés mellett karitatív célokat is szolgál. 2013. december 7-én, szombaton 11.30 és 17.00 óra között zajlik a táncos sportesemény a városháza kongresszusi termében. A szervezők célja az egészséges életmód támogatása, Rozsnyó és környéke sportolási lehetőségeinek bemutatása, valamint a jótékonyság – a rendezvény  során befolyt összeget a rozsnyói Kaszárnya utcai Szatelit gyermekotthon javára, sportcipők vásárlására ajánlják fel. Belépő 5€, mely tartalmazza a frissítők és a tombola árát.

Program:

AERO DANCE  – Tímea Bagačková-Zollerová

EASY MOVES – Martina Matuskova

ZUMBA – Dió

DOUBLE DANCE – Anna Forgáčová és Katka Kozáková

DISCO FEVER (RETRO) – Klaudia Proschingerová – hozzanak magukkal retro öltözéket is!

Zene: DJ Kuko

minimaraton

A maraton ideje alatt SEI-GEN sportöltözék árusítása!

November végére már közel ötven ajándék gyűlt össze, melyet a minimaraton résztvevői között, tombolán sorsolnak majd ki, és a felajánlások folyamatosan érkeznek. A szervezők mindenkit szeretettel várnak! Az eseménnyel kapcsolatos aktuális információk a FB-n olvashatók.

 

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, információk, képek, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges!

 Hagyj üzenetet