Jótékonysági koncert Sting és Sade dalaival

Jótékonysági koncert Sting és Sade dalaival


Esemény részletek


Advent első hetén, december 1-jén, csütörtökön 18.00 órai kezdettel kerül sor az ALENKA polgári társulás második jótékonysági koncertjére. A rozsnyói evangélikus templomban két legendás énekes, Sade és Sting legismertebb dalait játsszák majd helyi tehetséges zenészek és vendégeik.

sting-sadeSade zeneszámait saját feldolgozásban Marieta Roxerová és Pál-Baláž Karmen adják elő, Sting dalait Andy Belej, a műsor eperjesi vendégművésze énekli. Ezen a koncerten különleges felállásban hallhatja a közönség Farkaš Árpit (zongora), Henriczy Pétert (gitár), Szajkó Adriánt (nagybőgő), Dušan Zatrochot (ütős- és ritmushangszerek) és egy további eperjesi vendéget, Mário “Gapa” Garberát (szaxofon). A koncerten olyan slágerek hangzanak el Sade-tól, mint a By Your Side, Your Love Is King, Jezebel, Cherish the Day vagy a Smooth Operator, valamint Sting dalai, például a Fragile, Fields of Gold, Shape Of My Heart és az Every Breath You Take.
A koncertre tetszőleges a belépődíj, ajánlott összeg min. 4 €/fő. A belépőjegyek a helyszínen kaphatók majd a koncert napján 17.15 órától. A szervezők kérik, hogy a közönség legalább 10 perccel a kezdés előtt foglalja el az ülőhelyeket.
Az első jótékonysági koncerthez hasonlóan a bevételt a dobsinai gyermekotthon lakóinak támogatására ajánlották fel a szervezők.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet