Karácsonyi mézeskalács koszorú – kézműves tanfolyam a Galériában

Karácsonyi mézeskalács koszorú – kézműves tanfolyam a Galériában


Esemény részletek


Újabb karácsonyváró kézműves tanfolyamra kerül sor december 12-én, szerdán 17:00 órától a Rozsnyói Bányászati Múzeum és a Lada kreatív együttműködésének köszönhetően.

A Bányászati Múzeum főtéri Galériájában szervezett foglalkozáson illatos koszorút készítenek majd a résztvevők kidíszített mézeskalácsból, fahéjból, korianderből, narancsból és más érdekes és illatos hozzávalókból. Az elkészült koszorút aztán egy szép dobozban hazavihetik, felfüggeszthetik az ajtóra vagy díszíthetik vele az ünnepi asztalt.

A Lada kreatív minden munkaeszközt és anyagot előkészít az alkotóműhely résztvevői számára, az öltözék védelmét munkaköpenyekkel biztosítják.

A tanfolyam időtartama kb. 120 perc, a részvételi díj 20€ (benne az oktatás, koszorúalap, díszített mézeskalácsok, illatos fűszerek, szalagok, dekorációs anyagok és dobozka ára). Jelentkezni a képzés előtt legalább 3 nappal korábban a dana.lackova@centrum.sk e-mail címen, a 0905 657 639-es (15:00 óra után) vagy a 058/734 37 10-es telefonszámon lehet.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet