Lovastábor Jósvafőn

Lovastábor Jósvafőn


Esemény részletek


Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság idén nyáron is megszervezi a jósvafői Lovasbázison a már hagyományosnak mondható lovastáborát, amelyre 8-16 éves gyerekeket várnak.

A táborba látogató gyermekek megismerkedhetnek a hucul lovakkal, megtanulhatják a lovakkal való bánásmódot, lovak körüli munkát és mindennapi feladatokat. A rutinosnak mondható, tapasztaltabb lovasok tovább fejleszthetik tudásukat a szakképzett oktatók segítségével.

Lovagláshoz: lovaglónadrág vagy tréning nadrág (nem „susogós”), alacsony sarokkal rendelkező félmagas szárú cipő vagy lovaglócipő ill. csizma, hosszú zoknik, lovaglókesztyű vagy vékony pamut téli kesztyű szükséges. (Kobakot és gerincvédőt biztosítanak.)

A lovaglási lehetőségen felül sok-sok izgalmas programmal várják a jelentkezőket. A táborlakók délutánonként kézműves foglalkozással, barlanglátogatással, kerékpártúrával, hucul-szépségversennyel és sétakocsikázással töltik majd az időt.
Programokhoz kényelmes, terepi ruházat szükséges, kisméretű hátizsákban esetlegesen esőköpeny és kulacs kapjon helyet, napsütés elleni sapka, kényelmes piszkolható öltözék, fürdőruha, esetlegesen naptej.

A nyári lovastáborok időpontjai:
június 22-28.
július 06–12.
július 20-26.

Elhelyezés: Tengerszem Szálló, Jósvafő

Étkezés: teljes ellátás (napi háromszori étkezéssel)

Ára: 50.000 Ft/ fő

Információ: Marosi Marianna, 06-30/299-4046, huculmenes@gmail.com

-rozsnyovidek.sk, info, fotó: ANPIHagyj üzenetet