Mozi a csillagok alatt: Csizmás, a kandúr

Mozi a csillagok alatt: Csizmás, a kandúr


Esemény részletek


A rozsnyói székhelyű Gömöri Művelődési Központ (GOS) a Gemerfilm filmklubbal együttműködve idén nyáron is szervez szabadtéri filmvetítéseket a rozsnyói Csillagvizsgálóban (Erdei utca/Lesná 1.).

A nyári szünidő alatt minden csütörtökön érdekes szabadidős programokat kínálnak a fiataloknak a Csillagvizsgáló területén, ahol találkozhatnak a barátaikkal, elhozhatják négylábú kedvenceiket és van szalonnasütésre alkalmas hely is. A filmvetítés és a nyári égbolt megfigyelése júliusban sötétedés után, 21.00 órakor kezdődik. A belépő a Csillagvizsgálóba 1 € vagy kulturális utalvány.

2014. július 17-én, csütörtökön 21.00 órától egy 10 perces animációs filmet láthatnak a nézők, melyet a Nyári Filmiskola résztvevői készítettek, majd a Csizmás, a kandúr című animációs vígjáték következik.

Kocúr v čižmách / Csizmás, a kandúr

(amerikai animációs családi film, 2011, 87 perc)

rendező: Chris Miller

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát!

Aktuális és részletes információk szlovák nyelven a művelődési központ honlapján vagy Facebook-oldalán olvashatók. Elérhetőség: Anežka Kleinová, kleinova@gos.sk, 058/732 36 50.

img-14159

-prékop-i, rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet