Nyári kézműves szerdák

Nyári kézműves szerdák


Esemény részletek


A rozsnyói Gömöri Művelődési Központ (GOS) a nyári szünet alatt is szervez kézműves foglalkozásokat felnőttek és gyerekek részére. A Gömöri Hagyományok Házának fazekas- és textilműhelyében szerdánként várják az alkotni vágyó érdeklődőket. 

A következő alkalommal, 2018. július 25-én a textilműhelyben viaszvirágokat készítenek, a fazekasműhelyben állatokat fognak modellezni.

A fazekasműhelyben különböző dísztárgyakat készítenek majd a látogatók, a textilműhelyben pedig szakember vezetésével többfajta technika is kipróbálható, legyen az nemezelés vagy textilfestés.

“Abban az esetben, ha az alkotását valaki nem tudja befejezni, visszatérhet hozzánk a következő szerdán. Új élményekben és feledhetetlen pillanatokban idén sem lesz hiány” – jegyezte meg Helena Novotná, a művelődési központ igazgatónője.

Az alkotás kétórás foglalkozások formájában zajlik, 9.00 órától 11.00-ig és délután 13.00-tól 15.00 óráig. A foglalkozásokra 9 évnél idősebb gyermekeket várnak, a kisebb gyerekeket csak felnőtt személy kíséretében tudják fogadni. A résztvevők száma korlátozott.
A kétórás foglalkozás részvételi díja: felnőtteknek és 9 évesnél idősebb gyermekeknek  4,00 €, testvérpárnak 7.00 €, szülő + gyermek részére  6,00 €. Az ár tartalmazza a foglalkozásvezetők munkadíját, az anyagok, a munkaeszközök és az innivaló költségét. Információ: R. Kseničová, E. Čabrová, 0917 419 259.
– pr-i, rozsnyovidek, fotó: GOS FB


Hagyj üzenetet